La UESC femenina suma 10 de 10 en victòries igualant el seu rècord històric


  • Comparteix:

Nova victòria d'una UESC impresionant

Nova victòria d'una UESC impresionant

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina guanya (41-84) contra el CB Mollet a la 10a jornada del grup 4 de Segona Catalana. Les santcugatenques sumen així la 10a victòria consecutiva de la temporada igualant el seu millor rècord de triomfs aconseguit ara fa dues temporades, i continuen líders en solitari del seu grup.

El domini de les santcugatenques en el matx ha estat progressiu i a mesura que han passat els quarts s'ha traduït en el marcador. El primer dels quarts ha estat el més igualat i en el segon i tercer és quan la UESC ha imposat la seva superioritat sentenciant el partit i no donant opció a una reacció de les molletenques. En el darrer quart, Enrique Rodríguez ha donat minuts a les jugadores menys habituals fent rotació i el domini no ha minvat, acabant guanyant per 43 punts de diferència (41-84).

El tècnic de la UESC femenina, Enrique Rodríguez, destaca l'actitud de les seves jugadores, sense relaxar-se quan el partit està sentenciat.

Enrique Rodríguez

El perill d'aquests partits és donar opcions al rival quan vas guanyant. Ho hem fet molt bé i no hem donat marge a la reacció.


La victòria deixa el conjunt vermell-i-negre a un pas d'arribar al seu rècord històric de triomfs consecutius, 11. La següent setmana la UESC femenina rep el Sant Andreu Natzaret, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.