La UESC es despalça al Prat buscant trencar la mala ratxa com a visitant


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres afronten dues jornades decisives per ser a la Copa Federació

Els vermell-i-negres afronten dues jornades decisives per ser a la Copa Federació

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita la pista del CB Prat aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la 12a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs són segons i davant tenen un Prat considerat molt perillós pel tècnic santcugatenc, David Lizano, per les seves variants tàctiques. El nou base de la UESC, Lluís Curto, debutarà amb la samarreta vermell-i-negra.

Els vermell-i-negres continuen a la part alta de la classificació tot i les ensopegades a les darreres sortides a la pista del CB Mollet B i el CB Salt. Dues derrotes que no els han permès assegurar una plaça a la Copa Federació i que fa que en els dos partits següents, que és quan quedarà configurat el torneig de copa, es juguin la seva presència en aquesta competició. El CB Prat està situat a mitja taula amb un balanç de cinc victòries i sis derrotes. Millor mitjana porten els santcugatencs que han abaixat el pistó com a visitants. Pel seu tècnic, David Lizano, el CB Prat és un equip perillós i molt ben treballat tàcticament.

David Lizano

Ve de guanyar contra el Sant Josep i el Mollet. És un equip molt tàctic que té molts registres i hem d'intentar no perdre'ns en els seus canvis.


Aquest matx servirà per veure els primers minuts com a vermell-i-negre de Lluís Curto, el nou base de la UESC. El partit entre tots dos equips, CB Prat i Unió Esportiva Sant Cugat, es disputa aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda al pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat. Sergio Clemente torna a l'equip després de 20 dies de baixa i Roger Dam serà dubte fins a darrera hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.