Onze d'onze, únic objectiu de la UE Sant Cugat davant el Sant Andreu


  • Comparteix:

La UESC manté el seu camí impol·lut

La UESC manté el seu camí impol·lut

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol seguir somiant i protagonitzar la millor ratxa de victòries consecutives en més de deu anys. Per fer-ho, les santcugatenques hauran de superar un dels rivals de la part alta de la taula contra el qual encara no han jugat, el Sant Andreu Natzaret, quart classificat al grup 4 de Segona Catalana amb set victòries i tres derrotes. El matx, aquest dissabte a un quart de vuit al pav 1 de la rambla del Celler.

Un cop igualat el rècord establert les darreres deu jornades de la temporada 2010/2011, la UESC d'enguany vol erigir-se en l'equip més regular de la darrera dècada al club sumant l'onzena victòria en onze partits. Les santcugatenques, líders del grup 4 de Segona Catalana, ja han vençut el segon, el tercer, el sisè i el setè. A les dues properes jornades reben el quart, el Sant Andreu de Natzaret aquest dissabte, i visiten la pista del cinquè, el CB Parets. Les d'Enrique Rodríguez arriben a la cita en plenes facultats, amb totes les jugadores a punt per enfrontar-se a un equip, el Sant Andreu de Natzaret, que té fins a quatre jugadores amb experiència a Copa Catalunya. D'entre elles destaquen noms com Eli Gómez, exterior que també es mou amb comoditat per dins i que pot plantejar seriosos problemes a la UESC. De fet, algunes de les jugadores de més qualitat de les barcelonines jugaran amb la motivació afegida de competir contra el seu exentrenador, i és que Enrique Rodríguez ha dirigit peces importants del Sant Andreu de Natzaret temporades enrere. Les visitants també apostaran per un partit de possessions lentes, motiu pel qual el tècnic santcugatenc afirma que cal dur el matx al seu terreny, també en l'apartat d'anotació.

Enrique Rodríguez

La nostra idea és defensar dur com sempre i dur el partit a una anotació alta. És un partit que fora de casa cerca partits més lents.


El matx que pot coronar aquesta UESC com la millor des de fa més d'una dècada, aquest dissabte a un quart de vuit al pav 1 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.