El CB Santa Coloma desfà les opcions de Copa Federació de la UESC

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (77-85) contra un potent CB Santa Coloma a la 13a jornada del grup 2 de Copa Catalunya, i deixa la l'equip santcugatenc sense la classificació per a la Copa Federació. Els de David Lizano han anat pràcticament tot el partit per darrere en el marcador, i només als compassos finals han tingut opcions de remuntar un matx que perdien per 17 punts.

La UESC no podrà fer realitat el premi a la bona trajectòria de la primera volta, disputar el torneig del KO de Copa Catalunya, la Copa Federació. I és que en una jornada transcendental un equip contundent, poderós i encertat ha estat massa per a una UESC irregular. El CB Santa Coloma ha utilitzat millor les seves armes, i els santcugatencs, lluitadors, no han pogut completar una remuntada amb molta actitud. Els primers minuts han tingut nom i cognom. Dani Pines ha fet 13 punts en només cinc minuts, però els visitants han augmentat la intensitat en defensa i han sortit bé al contraatac, redreçant la situació.

De la seva banda, els vermell-i-negres no encertaven en les seves variants defensives, rebent fins a 27 punts només en els primers 10 minuts. Guifré de Peray era l'únic local regular en atac, però un dels interiors dels colomencs era encara més determinant. Des de línia de tres, per dins i amb tirs exteriors Albert Berenguer ha mostrat perquè és un dels jugadors més determinants de Copa Catalunya. El nou base santcugatenc, Lluís Curto, ha escurçat la distància a nou punts a la mitja part, però la represa ha estat de nou per als visitants. Dominant la línia interior, amb un Berenguer enorme, els visitants han consolidat el lideratge del partit amb una distància màxima de 17 punts. Ara bé, els locals no s'han rendit, i de la mà d'un Guifré inspirat i d'un Lluís Curto que ha demostrat el seu gran nivell han remuntat la diferència fins els dos punts. No obstant això, la UESC no ha pogut donar la volta al partit per imprecisions en els moments finals i ha acabat caient. El tècnic dels santcugatencs, David Lizano, ressalta els difícils moments finals.

David Lizano

Ells han jugat a un nivell molt alt, hem remuntat 17 punts, després ens han robat dues pilotes tontes i s'ha acabat el partit.

Amb aquesta derrota la UESC tanca un primer tram de temporada irregular en quant a resultats, sobretot després de la sortida d'Èric Forné. En qualsevol cas, els santcugatencs marxen a les vacances de Nadal a la zona noble de la classificació. El proper partit serà el 12 de gener, de nou a casa, contra el Platges de Mataró.