La UESC femenina tanca l'any com a primer classificat del grup 4 de 2a Catalana

La UESC femenina tanca l'any amb victòria

L'equip femení de la UESC tanca l'any amb la 12a victòria consecutiva a la pista del Parets (47-58) i lidera el grup 4 de Segona Catalana. Les santcugatenques han iniciat el matx amb un parcial (0-23), però s'han relaxat i han acabat guanyant en els darrers minuts després de la remuntada de les locals. Les d'Enrique Rodríguez tornaran a la competició el 12 de gener rebent el Ramon Llull.

Les vermell-i-negres han sortit a la pista del Parets com una apiconadora amb un parcial de (0-23) en els primers 8 minuts de matx. El quart finalitzava amb (4-23) per a les santcugatenques. El Parets ha reaccionat amb un canvi de defensa i ha marxat al descans perdent de vuit punts (27-35), El tercer quart ha estat molt igualat i la UESC ha pogut mantenir l'avantatge (37-45). Els vuit punts de diferència semblaven que serien definitius, però les locals s'han apropat a quatre punts de les santcugatenques a falta de quatre minuts per al final. L'encert atacant de les vermell-i-negres ha estat definitiu per aconseguir la victòria (47-58). L'entrenador de la UESC, Enrique Rodríguez, destaca les dues cares del seu equip en aquest matx.

Enrique Rodríguez

Hem de buscar l'equilibri. No podem fer molts bons moments de joc i després patir com ho hem fet.

Les santcugatenques tanquen l'any amb ple de victòries, 12 de 12. La UESC tornarà a la competició el 12 de gener quan rebran el Ramon Llull.