La Unió Esportiva Sant Cugat masculina venç amb comoditat el CB Blanes


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) passa per sobre del CB Blanes (94-77), cuer, per sumar el segon triomf consecutiu i mantenir-se en zona de promoció d'ascens al grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han patit només als primers minuts del segon període, en què els visitants s'han col·locat a només un punt. Abans del descans la UESC ha intensificat el ritme per ampliar de nou la distància i a la segona part ha arribat a rendes de més de 30 punts.

El camí a seguir l'ha marcat els primers minuts de l'enfrontament. Una UESC ràpida, intensa i connectada en atac fluïa amb una defensa a un gran nivell. De fet, aquests primers minuts han dut els de Lizano a dominar ràpidament el marcador (12-0). Semblava un enfrontament encarrilat, però una davallada defensiva dels locals i una major combinació ofensiva dels visitants han fet retallar les distàncies. Al segon quart, només un punt ha arribat a separar els dos equips (20-19), i a partir de llavors un punt d'inflexió ha determinat el matx. Un parcial de 28 a 6 en els darrers minuts ha col·locat una distància de 23 punts a la mitja part (48-25), per donar lloc a un segon temps plàcid. Roger Dam ha seguit assumint la majora dels llançaments, i Victor Chica s'ha mostrat inspirat amb gran quantitat de recursos. Malgrat això, els santcugatencs s'han deixat anar fruit de la comoditat del marcador, i al final han rebut 77 punts. El tècnic de la UESC, David Lizano, analitza el complex moment de l'equip.

David Lizano

La setmana passada vam fer un partidàs, el partit d'avui no té res a veure. Hem jugat molts minuts a un gran nivell, però hem de tenir reguralitat.


Als minuts finals el base del junior 1 Àlex Fàbregas ha disputat uns minuts amb el primer equip. 11a victòria de la UESC en 17 partits, balanç que manté els de David Lizano quarts i a la zona de promoció d'ascens a Lliga EBA. Després de dos partits assequibles, ara la UESC afronta un desplaçament complicat. Els santcugatencs visiten la pista del segon, el CB Quart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.