Triomf de mèrit del CB Mira-sol davant el CB Roser en els últims segons

Victòria d'infart del CB Mira-sol davant el CB Roser (55-53) en la 17a jornada del grup 4 de Tercera Catalana. Un partit molt intens el que han disputat mirasolencs i barcelonins, que s'ha acabat resolent en els últims segons del matx en favor dels taronges. Aquest triomf serveix als mirasolencs per guanyar una posició en la classificació i situar-se setens.

L'inici del partit ha estat incert pels de Jordi Pigem que en cinc minuts de matx han rebut un parcial desfavorable de set punts. Les contínues perdues de pilota en atac dels mirasolencs han estat clau per aquest baix marcador. En el segon quart els taronges han augmentat el ritme del partit i han aconseguit arriba a la mitja part amb 26-28 en el marcador. Ja a la segona meitat, el partit ha continuïtat amb un ritme molt intens per part dels dos equips i les recuperacions de pilota per part del Mira-sol han estat una de les claus perquè els mirasolencs continuessin amb opcions. En els últims segons s'ha decidit el matx a favor dels de Jordi Pigem en una situació complexa. A falta de 50 segons els taronges perdien per un punt gràcies a la bona feina d'Abraham Carreras. Un dels jugadors visitants ha estat sancionat amb una falta tècnica per insults al públic, i això ho ha aprofitat el Mira-sol per donar la volta al marcador i aconseguir la important victòria.

L'entrenador del CB Mira-sol, Jordi Pigem, asegura que aquestes victories reforçen a tot l'equip.

Jordi Pigem

Ha estat un partit molt treballat on tothom ha lluitat al 100 per 100, aquestes victòries reforçen molt al grup.

El CB Mira-sol visita en el próxim partit el Ciutat Vella. Després d'aquesta victòria els de Pigem se situen en la setena posició del grup 4 de Tercera Catalana.