Èric Forné fa 38 de valoració, la millor de Copa Catalunya aquesta setmana


  • Comparteix:

Èric Forné (centre), està protagonitzant una gran temporada

Èric Forné (centre), està protagonitzant una gran temporada

El jugador santcugatenc del CB Castellar, Èric Forné, protagonitza una gran actuació i s'erigeix com el millor jugador de la jornada a Copa Catalunya. Ningú en els dos grups de la màxima categoria catalana del bàsquet ha fet millors números que Forné, que des de la seva arribada a l'equip de Castellar s'ha alçat com el líder estadístic i referència ofensiva de l'equip.

Una assegurança per a molts equips. Com a mínim, els números diuen que Èric Forné afavoreix els resultats en aquell equip on és. El santcugatenc va arribar al CB Castellar, del grup 1 de Copa Catalunya, a la jornada 5. En aquell moment els de Castellar duien un triomf per tres derrotes, i des de llavors, i sempre amb Forné destacat en l'apartat estadístic, l'equip del Vallès Occidental ha assolit nou victòries i quatre ensopegades. De fet, des de l'arribada de l'exjugador de la UESC el CB Castellar ha passat de la penúltima posició fins la setena. I el millor moment ha arribat aquesta jornada, quan ha fet el millor partit de la temporada per donar el triomf al seu equip davant l'Igualada. Amb 19 punts, 10 rebots, quatre assistències i 14 faltes rebudes, Forné ha acabat amb 38 punts de valoració, més que cap altre jugador aquesta jornada. Només el dia del seu debut amb el Castellar contra el JAC Sants s'hi va apropar, amb 36. De tot el grup 1 de Copa Catalunya, el santcugatenc és a hores d'ara el vuitè millor en la classificació de l'MVP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.