La Unió Esportiva Sant Cugat sucumbeix al poder de la UE Montgat


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'adorm al tercer quart i sucumbeix al poder de la UE Montgat (81-94). Ambdós conjunts han mostrat un gran nivell de bàsquet en algunes fases del partit, però els visitants han aportat una regularitat contra la qual els santcugatencs no han pogut combatre. Un parcial molt contundent abans d'arribar a l'últim quart ha posat una distància determinant, que ha estat massa per als vermell-i-negres.

El primer quart ha estat un petit tast del que seria un partit de gran nivell, entre dues de les millors plantilles del grup 2 de Copa Catalunya. Jugadors històrics com Pedro Cuesta o Jordi Pons es donaven cita en un duel per la part alta de la taula, i no ha decebut ningú. Cap dels dos equips ha agafat grans diferències, amb molta intensitat defensiva, possessions llargues i treballades i amb una lluita ingent en cada punt. A la primera meitat un home ha estat, per fi, referència per als locals. Guiu Vilanova ha estat el base que Lizano necessitava les darreres jornades, en direcció de joc i organització de l'atac, i Roger Dam es mostrava tant efusiu com sempre a la part ofensiva. De fet, els santcugatencs marxaven al descans amb un mínim avantatge (46-39). Però el tercer quart el signe del matx ha canviat. La UESC ha començat a perdre pilotes, s'ha mostrat molt més imprecís i això ho ha aprofitat el Montgat per fer un parcial de 2-19 i posar massa terra per mig. Sense rendir-se, els vermell-i-negres han millorat les prestacions en els últims minuts, han retallat distàncies però no han pogut apropar-se als rivals. El tècnic de la UESC, David Lizano, remarca els minuts del tercer quart com la clau que ha donat el triomf al Montgat.

David Lizano

Hem fallat dos o tres cistelles que ens haguessin donat l'avantatge, i hem abaixat els braços.


Aquesta derrota allunya una mica més els de David Lizano de les posicions de promoció d'ascens, que a hores d'ara és ja a dos partits. Els santcugatencs tenen l'oportunitat de refer-se la setmana que ve davant l'11è, el Sant Andreu Natzaret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.