Triomf de prestigi del CB Mira-sol masculí a la pista del tercer classificat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CB Mira-sol

Imatge d'arxiu del CB Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol obté una important victòria (46-56) a la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat en la 20a jornada del grup 4 de Tercera Catalana. El conjunt taronja suma el quart triomf consecutiu a la pista del tercer classificat i amb aquest resultat iguala a la classificació els barcelonins. El partit ha comptat a més amb el debut de dos júniors de primer any, Marc Jurgen i Jordi Gené.

El Club Bàsquet Mira-sol es troba en un moment òptim de la temporada i ho ha demostrat superant un Bàsquet Ateneu Montserrat que estava quatre posicions per sobre, això sí amb només un triomf més. Els locals han sortit més entonats i en un primer quart igualat els barcelonins han tret un lleuger avantatge. La dinàmica del primer quart, però, s'ha trencat, els mirasolencs s'han anat fent amos del partit i poc a poc han anat recuperant el desavantatge. En el tercer i quart període amb el Club Bàsquet Mira-sol ja per davant l'encert visitant ha continuat fins arribar a treure un avantatge de 10 punts al final del partit.

El tècnic mirasolenc, Jordi Pigem, destaca el partit dels seus jugadors i la resposta de l'equip tot i les importants baixes.

Jordi Pigem

L'equip ha estat molt bé, tots han treballat molt bé fins i tot els jugadors júnios i el sub21. Hem defensat molt bé i hem jugat amb intel·ligència




El proper partit del Club Bàsquet Mira-sol és la setmana vinent a casa davant el Sant Pere Terrassa B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.