La UESC masculina venç de tres contra el Sant Andreu de Natzaret


  • Comparteix:

La UESC ha recuperat el somriure

La UESC ha recuperat el somriure

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina guanya (67-70) a casa del Sant Andreu de Natzaret a la 20a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Després de dues derrotes consecutives, els santcugatencs agafen aire amb una treballada victòria en un matx que han dominat en tot moment, excepte a l'inici del tercer quart. L'equip de David Lizano és cinquè.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha donat un pas endavant i s'ha endut la victòria de la pista badalonina. Després d'un bon inici santcugatenc, els locals han igualat les forces amb una forta defensa per tota la pista, i al descans s'ha arribat dos punts amunt per als santcugatencs.

En el segon temps, el Sant Andreu Natzaret ha començat millor, però poc a poc els santcugatencs han tornat a donar la volta al marcador fins arribar a avantatges de nou punts. En els minuts finals, els badalonins han incrementat la pressió i han reduït l'avantatge santcugatenc final a tres punts (67-70).

El tècnic de la UESC, David Lizano, creu que la victòria servirà perquè el seu equip agafi confiança després d'una mala ratxa de resultats.

David Lizano

Després de dues derrotes era important canviar la dinàmica. Guanyar fora és complicat i la victòria ens dona aire per continuar lluitant.


La següent setmana els santcugatencs juguen com a locals i reben el Sant Josep.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.