El femení del CB Mira-sol guanya l'últim classificat amb comoditat


  • Comparteix:

El CB Mira-sol ha tornat a trobar-se amb el triomf

El CB Mira-sol ha tornat a trobar-se amb el triomf

Còmoda victòria del CB Mira-sol femení (84-38) davant el CB Sant Josep Obrer, últim classificat de la competició, a la 19a jornada del grup 7 de Tercera Catalana. Amb aquesta victòria les d'Arnau Brunet igualen a victòries al primer classificat, Les Franqueses. A la propera jornada les mirasolenques descansen, i tornaran a la competició d'aquí a dos caps de setmana contra l'AE Badalonès.

El partit ha estat un reflex de la classificació, amb unes mirasolenques molt superiors en tot moment a les de L'Hospitalet. Les taronges han aconseguit que el Sant Josep no aparegués en cap moment del partit, i les d'Arnau Brunet han tret un ampli ventall final de punts ja des del primer quart (28-6). L'entrenador mirasolenc ha aprofitat per donar minuts de descans a les jugadores que més càrrega porten a la competició, i ha aportat un alt grau de velocitat al partit. A més, Brunet ha decidit treballar la variant defensiva de pressió i això ha eixamplat encara més el marcador. L'entrenador del CB Mira-sol, Arnau Brunet, recorda que l'objectiu es manté fixat en l'ascens.

Arnau Brunet

A partir d'ara el nostre objectiu a cada partit serà guanyar de més que les Franqueses, per quan ens trobem amb elles poder lluitar per la primera plaça.


A la propera jornada les mirasolenques descansen però en la següent les taronges reben al AE Badalonés, setè classificat. Després d'aquesta victòria les d'Arnau Brunet continuen segones a la classificació, empatats en victòries amb el líder, el les Franqueses, que aquesta jornada descansava.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.