El cuer no té prou força per a sorprendre un CB Mira-sol masculí en ratxa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Bàsquet Mira-sol

Imatge d'arxiu del Club Bàsquet Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol masculí segueix amb la dinàmica positiva de resultats i suma el cinquè triomf consecutiu (58-92) a la pista de la Unió Esportiva Horta B en la 22a jornada del grup 4 de Tercera Catalana. El conjunt mirasolenc que ha anat amb només vuit jugadors no s'ha deixat sorprendre pel cuer i ha arribat a vèncer de 40 punts. Amb aquest resultat els taronges es poden situar entre els cinc primers tot i haver disputat un partit menys.

El Club Bàsquet Mira-sol no afluixa i en el seu objectiu d'anar escalant posicions ha sumat un triomf tan esperat com important. El conjunt taronja, en dinàmica ascendent, s'enfrontava a una Unió Esportiva Horta B amb només un triomf, però que ha plantat cara en el primer quart. Tot i això els visitants s'han endut el primer període per només un punt. L'impuls inicial dels barcelonins han minvat i els mirasolencs ho han aprofitat per obrir una escletxa en el segon quart que s'ha incrementat en el tercer fins arribar a dominar per 40 punts. Amb el partit sentenciat els locals han tornat a plantar cara i han escurçat el desavantatge fins als 34 punts de diferència.

El tècnic del Club Bàsquet Mira-sol, Jordi Pigem, destaca la fortalesa dels seus jugadors que els ha dut a situar-se en el millor moment de la temporada.

Jordi Pigem

Hem de valorar molt positivament el treball de l'equip durant la setmana i el partit. Han de jugar molts minuts i estem en el millor moment de la temporada.


La setmana vinent el conjunt mirasolenc rep el Dots Sant Quirze, avantpenúltim classificat, en un partit assequible per a continuar amb la bona dinàmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.