La UESC masculina perd per cinc punts a Figueres i s'allunya del play-off

Els santcugatencs han caigut en un matx molt intens

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina perd (92-87) a la pista de l'ADEPAF a la 22a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han dominat la primera part del partit, però els locals han tingut una gran efectivitat en el tir exterior a partir del tercer quart i en els últims minuts han decantat el matx al seu favor. Una derrota que allunya els santcugatencs dels quatre primers llocs de la classificació que donen dret a disputar el play-off d'ascens a lliga EBA.

Els santcugatencs han desaprofitat avantatges de fins a 15 punts, per acabar caient per cinc punts de diferència a la pista del penúltim classificat. Després d'un bon primer quart, en el segon els locals han augmentat el ritme, tot i arribar al descans set punts amunt per als santcugatencs.

Ha estat en el tercer quart quan el partit ha canviat definitivament la seva dinàmica amb un Figueres molt inspirat des del tir exterior, que ha fet molt mal als santcugatencs. Amb un final molt ajustat, els locals s'han endut el partit anotant els punts clau en els moments decisius.

El jugador de la UESC Víctor Chica creu que no han tancat el matx quan tocava i els locals han aprofitat aquest fet per guanyar des del tir exterior.

Víctor Chica

Era un partit que teníem controlat, però els hi hem donat vida.

Amb la derrota els santcugatencs es queden cinquens i la següent jornada s'enfronten al quart, el Salt. El matx es juga diumenge a dos quarts d'una de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler.