La UESC masculina visita la pista del Mataró per seguir cinquens


  • Comparteix:

La UESC busca lligar la cinquena posició

La UESC busca lligar la cinquena posició

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es planteja com a objectiu acabar la lliga en cinquena posició, millorant així els resultats de la passada temporada. Per fer-ho, els vermell-i-negres han de vèncer les dues últimes jornades al grup 2 de Copa Catalunya, primer al Platges de Mataró i segon al Sant Adrià. Els santcugatencs visiten aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda la pista d'un Platges de Mataró que necessita la victòria per fugir de la zona perillosa de la classificació.

S'apropa el final de temporada de la UESC masculina i l'equip ha arribat sense opcions de lluitar per la promoció d'ascens. Tot i així, els vermell-i-negres tenen l'oportunitat de millorar els resultats de l'anterior campanya i acabar en cinquena posició. Aquest dissabte, els santcugatencs hauran de batallar a basquetbol a la pista del Platges de Mataró, conjunt que necessita la victòria per sortir de la zona de promoció de descens. El Mataró es troba situat en la 13a plaça amb 11 partits guanyats i 17 perduts. En principi, podria semblar un partit fàcil per al masculí de la UESC, però el tècnic vermell-i-negre, David Lizano, considera que serà complicat per la situació dels dos equips, uns necessitats de victòries i uns altres que ja no poden caure a les places de promoció de descens. Ara bé, Lizano comenta que l'objectiu és quedar cinquens.

David Lizano

Juguem contra un equip que s'està jugant sortir de la promoció directa de descens. Nosaltres ja estem salvats. Serà un partit complicat perquè ells s'hi juguen molt.


La UESC juga aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda al Palau d'Esports Josep Mora Mataró enfront del Platges de Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.