Ramon Llull, primer rival d'una UESC ja ascendida a Primera Catalana


  • Comparteix:

Les noies d'Enrique Rodríguez segueixen avançant cap el títol al grup 4 de Segona Catalana

Les noies d'Enrique Rodríguez segueixen avançant cap el títol al grup 4 de Segona Catalana

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina estrena condició d'ascendit a la pista del Ramon Llull, 12è classificat del grup 4 de Segona Catalana. Les santcugatenques, que van segellar l'ascens virtual a Primera Catalana la setmana passada, s'enfrontaran a un equip que sap que lluitarà per la permanència a fases i a la complicada pista en què juguen les barcelonines. La UESC arriba amb les baixes de Marina Lonch i d'Anna Matas, i provarà de vèncer per apropar-se una mica més al títol a partir de les sis de la tarda.

Després d'haver assegurat la segona plaça i quan l'objectiu de l'ascens ja és oficiós, a manca de la confirmació oficial de la Federació Catalana de Basquetbol, la UESC no es conforma i va a pel títol del grup 4 de Segona Catalana. Aquesta jornada pot suposar un gran pas endavant en aquesta aspiració, i és que les santcugatenques es desplacen a una pista complicada i a unes condicions d'instal·lacions adverses, però el seu rival jugarà les fases per no baixar. En canvi, el Sant Nicolau, rival en la lluita pel títol ara que resten només dues jornades de competició, visita la pista del tercer classificat i, fins fa una jornada, aspirant també a l'ascens, el Font Castellana. Tant UESC com Sant Nicolau estan empatats a 25 victòries per només dues derrotes, però les d'Enrique Rodríguez tenen el bàsquet average a favor. El tècnic de la UESC assegura que allò important és fer la feina, i que se centraran en el seu partit més enllà de mirar el dels altres.

Enrique Rodríguez

Hem de fer els nostres deures, tan de bo guanyi Font Castellana.


Després d'aquesta jornada la UESC encadenarà una altra jugant com a visitant, en aquest cas, amb el CB Imma, penúltim classificat, i conclourà la temporada a casa contra el CB Coll, equip que es troba al llindar de la salvació.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.