El CB Mira-sol es juga en l'última jornada acabar entre el tercer i el setè lloc


  • Comparteix:

El CB Mira-sol masculí afronta l'úlltima jornada

El CB Mira-sol masculí afronta l'úlltima jornada

El Club Bàsquet Mira-sol encara l'última jornada en el grup 4 de Tercera Catalana amb la necessitat de guanyar per acabar en tercera posició i no dependre d'altres resultats que el podrien fer caure fins al setè lloc. Els mirasolencs reben un rival directe, el Castellar B, que té un triomf menys, el mateix balanç que La Salle Bonanova i el CB Coll. L'altre rival del conjunt taronja per al tercer lloc és l'Ateneu Montserrat B, que està empatat a la classificació amb el conjunt de Jordi Pigem.

L'última jornada en el grup 4 de Tercera Catalana es presenta emocionant per veure com acaba la classificació des de la tercera fins a la setena posició. Cinc equips implicats que volen acabar el més amunt possible tot i no lluitar per res més que acabar en una millor posició. En aquests moments el CB Mira-sol i l'Ateneu Montserrat B estan empatats en la tercera posició amb 18 victòries mentre que La Salle Bonanova, el Castellar B i el CB Coll en tenen 17. Precisament amb els castellanencs es veuran les cares aquest diumenge a les set de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler els de Pigem. Ara bé, en cas de guanyar el CB Mira-sol i també l'Ateneu Montserrat B els mirasolencs acabarien tercers perquè tenen l'average particular guanyat. En cas de derrota, però, podria perdre fins a quatre posicions si els perseguidors guanyen els seus partits. El CB Mira-sol té perdut l'average particular amb La Salle Bonanova, guanyat amb el CB Coll i duu un punt d'avantatge amb al Castellar fruit del triomf en el partit d'anada. Més enllà de números i resultats, el tècnic del CB Mira-sol, Jordi Pigem, assegura que lluitaran per assolir aquesta última victòria, la qual vol dedicar a l'afició.

Jordi Pigem

Mantindrem el nostre objectiu de sempre, volem acabar bé, dedicar a la gent que ens ha seguit durant tota la temporada.


El CB Mira-sol masculí disputarà el seu partit diumenge a les set de la tarda coneixent ja tots els resultats dels seus rivals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.