El CB Mira-sol ha de guanyar per mantenir la lluita per l'ascens fins l'última jornada


  • Comparteix:

EL CB Mira-sol segueix lluitant per l'ascens

EL CB Mira-sol segueix lluitant per l'ascens

El CB Mira-sol femení busca aquest diumenge a la pista del Matadepera Taronja el 10è triomf consecutiu i seguir aspirant al campionat de lliga en el grup 7 de Tercera Catalana. Les mirasolenques segueixen empatades amb Les Franqueses, però l'average les fa ser segones i per tant han de sumar un triomf més que les del Vallès Oriental en les dues jornades que resten per guanyar la lliga i ascendir a Segona Catalana.

El CB Mira-sol femení no en té prou en pensar en els dos partits que li resten per acabar la temporada per proclamar-se campió, però sí que sap que les opcions passen per guanyar-los i esperar una ensopegada del Les Franqueses. Dels dos partits que han de jugar tant el Mira-sol femení com el Les Franqueses es presenta crucial el que ambdos conjunts han de disputar davant el tercer classificat, l'Escola del Carme B. El tret diferencial és que les del Vallès Oriental l'han de disputar a domicili i les mirasolenques a casa en l'última jornada.

Els altres rivals són el Matadepera Taronja, desè, aquesta jornada per al CB Mira-sol i el Can Parellada, sisè, per al Les Franqueses, la setmana vinent. Les d'Arnau Brunet jugaran aquest diumenge a les set de la tarda al Pavelló Municipal de Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.