El Laietà, rival del CB Mira-sol als quarts de final de la fase final de Preferent


  • Comparteix:

El sub21 del  CB Mira-sol, a per la final a quatre / Font: CB Mira-sol

El sub21 del CB Mira-sol, a per la final a quatre / Font: CB Mira-sol

El sub 21 del CB Mira-sol jugarà els quarts de final de la fase final de Preferent contra el Laietà, tercer classificat del grup 2 de la millor categoria catalana sub 21. Els mirasolencs, segons al grup 1, arriben a aquestes eliminatòries finals amb 20 victòries i 10 derrotes a la fase de grups, un balanç curiosament pitjor que el dels barcelonins, que han acabat tercers al grup 2 amb 22 triomfs i vuit ensopegades.

El CB Mira-sol segueix aprenent noves experiències en el seu primer any a la categoria sub 21. Després de ser un dels equips més forts al grup 1 de la màxima divisió, la Preferent, arriben les rondes decisives per provar d'erigir-se com el millor equip sub 21 de Catalunya, una fita que suposaria tot un èxit pel recent creat conjunt taronja. El tècnic de l'equip, Jordi Bargalló, assegura que, més enllà de la classificació o no per a la final, cal gaudir dels dos partits de les fases.

Jordi Bargalló

És un bon equip, compensat, serà una eliminatòria maca de jugar. L'objectiu és gaudir-la i, amb sort, jugar dos partits més.


El primer entrebanc en el camí cap el títol és el Laietà, equip de l'històric club barceloní. Els de Barcelona, amb gran tradició en aquest tipus de competicions, ja van superar aquesta ronda la temporada passada, quan van arribar a la final a quatre on van caure, això sí, a semifinals davant el Bàsquet Ribes. Aquesta temporada, tal com afirma el segon entrenador del Laietà, Òscar Pérez, l'equip arriba amb alguns dubtes de cara als partits importants, malgrat mostar-se il·lusionat amb passar ronda.

Òscar Pérez

La impressió que ens donen és que ells arriben molt forts, amb bons resultats contra rivals directes, on no és el nostre moment.


Les eliminatòries de quarts de final, que donen accés a la final a quatre, començaran aquest cap de setmana amb l'anada i conclouran la següent amb la tornada. El Mira-sol disputarà el segon partit com a local per la seva condició de cap de sèrie.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.