La Unió Esportiva Sant Cugat clou el curs a Copa Catalunya perdent contar la UBSA


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) acaba la temporada al grup 2 de Copa Catalunya perdent contra la Unió Bàsquet Sant Adrià (66-75). Els santcugatencs clouen el curs amb tantes victòries com derrotes, 15, dos triomfs menys que la temporada passada. Amb incògnites de cara a la configuració de la plantilla de l'any vinent, la UESC tanca una temporada irregular en què les baixes l'han influït molt.

Ja fa setmanes que, tal com ha assegurat el seu entrenador, David Lizano, la Unió Esportiva Sant Cugat ha desconnectat de la competició. Un cop amb la permanència a la butxaca, els santcugatencs han perdut intensitat i tensió en el joc, fet que l'ha dut a sumar derrotes contra rivals, a priori, assequibles. Ara bé, alguns d'aquests equips, com la UBSA, encara tenien molt en joc. I amb aquesta actitud han sortit els adrianencs al pav 1 de la Rambla del Celler. No obstant això, els vermell-i-negres no han estat menys i han iniciat el partit amb la mateixa intensitat i agressivitat, liderant la part ofensiva un encertat i actiu Roger Dam. Les variants defensives de David Lizano han aturat algunes eines de l'atac visitant, que tenia en l'històric Iván Corrales la seva arma principal. A les acaballes del segon quart, però, els de Sant Adrià han encadenat bones situacions ofensives per obrir una petita escletxa, que ha arribat als 11 punts al descans (31-42).

Al tercer quart els santcugatencs s'han mostrat encara més desencertats, amb moltes imprecisions, passades sense completar i errors en el llançament. Iván Corrales, de la seva banda, ha imposat el seu ritme i ha pogut anotar amb facilitat gràcies a tres situacions clau, la càrrega del rebot ofensiu, l'encert del tir exterior i la rapidesa en les transicions. Els adrianencs han anat eixamplant les distàncies fins estabilitzar-se per sobre la barrera dels 10 punts. Per part de la UESC només Roger Dam semblava poder anotar amb facilitat, però la UBSA s'ha acabat emportant un partit clau per a les seves aspiracions de permanència. El tècnic local, David Lizano, parla de la diferència de moments entre els dos equips i de com ha influït en el joc.


David Lizano

És difícil a nivell mental quan connectar quan jugues contra un equip que es juga la vida. Hi ha hagut símptomes que un equip anava al 150 % i l'altre al 70%.


La derrota finiquita la temporada 2012-13 de la UESC masculina al grup 2 de Copa Catalunya. Lizano ha assegurat que encara és molt d'hora per parlar del curs que ve, del qual encara no se sap res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.