El CB Mira-sol guanya i assoleix el tercer lloc del grup 4 de Tercera Catalana

El CB Mira-sol masculí finalitza tercer a la lliga

El CB Mira-sol masculí guanya (68-58) el CB Castellar i aconsegueix la tercera posició al grup 4 de Tercera Catalana. Els mirasolencs enllesteixen la feina al darrer quart i s'acomiaden així de la temporada.

El CB Mira-sol masculí ha acabat la temporada amb un final feliç. Els mirasolencs havien de guanyar si volien assolir la tercera plaça al grup 4 de Tercera Catalana i ho havien de fer davant un rival directe, el CB Castellar B.
Als dos primers quarts els nois de Jordi Pigem han estat molts forts en la línia ofensiva, però els seus rivals han impedit que aconseguissin una diferència àmplia de punts mitjançant la defensa en zona. Ambdós conjunts han fet servir els cinc sentits per contrarrestar les qualitats del rival i, alhora, han procurat fer servir els seus punts forts per avançar-se en el marcador. Així s'ha arribat a la mitja part amb un mínim avantatge per als locals (30-28).
A la represa el partit ha seguit la mateixa dinàmica.

El Castellar ha seguit viu al marcador i el Mira-sol ha fet contraatacs ràpids per no quedar-se enrere. El resultat final no s'ha decidit fins els darrers instants de l'últim quart, quan els locals han anotat desenfrenadament fins arribar a la diferència final de 10 punts en el marcador final (68-58).

El tècnic del Mira-sol masculí, Jordi Pigem, creu que han fet una bona temporada, tot i que les sensacions no sempre han estat bones.

Jordi Pigem

Si ens fixem en els números, la temporada és bona. La sensació en general no són totes bones.

Pigem creu que ha fet el que li tocava en la seva tasca d'entrenador.

Jordi Pigem

Crec que he fet el que em tocava, que era fer un equip. Penso que hem fet una gran temporada, tot i que ha estat irregular.

L'entrenador del masculí deixa la banqueta de l'equip i se'n va del club amb la fita del tercer lloc a la classificació assolida.