Jordi Pigem deixarà de ser el tècnic del CB Mira-sol masculí


  • Comparteix:

Jordi Pigem deixarà de ser entrenador del CB Mira-sol

Jordi Pigem deixarà de ser entrenador del CB Mira-sol

El fins ara tècnic del CB Mira-sol masculí, Jordi Pigem, deixarà de dirigir l'equip la temporada que ve. Després de dues temporades al capdavant del sènior, el club ha assegurat que Pigem continuarà dins l'estructura tècnica però que no serà com a entrenador del primer equip masculí. L'entrenador deixa el càrrec millorant el resultat en el seu segon any, acabant tercer al grup 4 de Tercera Catalana. El relleu de Pigem se sabrà, segons el club, d'aquí a una setmana.

Jordi Pigem va arribar la temporada 2011-12 per substituir Lluís Valero, que en el seu darrer any com a entrenador del CB Mira-sol no havia aconseguit cap triomf a Segona Catalana. Els mirasolencs van descendir a Tercera Catalana, última categoria d'àmbit català, i a partir de llavors va ser Pigem qui es va fer càrrec d'un conjunt que s'havia de fer de nou. En un primer any d'adaptació a la nova categoria els mirasolencs van ser sisens, amb 16 victòries i 14 derrotes. Un any més tard aquests registres s'han superat i s'ha assolit un meritori tercer lloc a la temporada 2012-13. Malgrat que la plantilla s'havia configurat per ascendir, les nombroses lesions han fet que s'hagi reenfocat els objectius del curs. Malgrat això, el tècnic, Jordi Pigem, creu que, pel que fa als números, la temporada és bona.

Jordi Pigem

Si ens fixem en els números, la temporada és bona però en general potser les sensacions no són totes bones.


El club s'està plantejant diferents opcions però ha apuntat que, per respecte a algunes competicions que encara no s'han acabat, vol esperar encara una setmana per revelar qui serà el relleu de Jordi Pigem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.