La UESC venç i assoleix la classificació oficial a Primera Catalana


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) apallissa el CB Coll (71-30) i certifica de forma oficial el seu ascens a Primera Catalana. Les d'Enrique Rodríguez conclouen la temporada en primera posició al grup 4 de Segona Catalana després de vèncer 28 dels 30 partits disputats. Ara la UESC lluitarà amb els líders dels altres tres grups per proclamar-se campiona absoluta de Segona Catalana.

Després d'una temporada quasi perfecte, la UESC recupera la millor categoria de la seva història ascendint a Primera Catalana. Les santcugatenques han hagut d'esperar a l'última jornada per certificar de forma oficial l'ascens, i és que el frec a frec amb el Sant Nicolau, el rival per al lideratge del grup, ha durat fins l'últim anhel. El matx que torna, una temporada més tard, les santcugatenques a Primera Catalana ha estat molt més senzill del previst. I més tenint en compte que el CB Coll es jugava la permanència matemàtica. Malgrat que a l'inici les santcugatenques no han pogut agafar una avantatge còmode, al segon quart la velocitat en les transicions ha distanciat les locals en el marcador. Però el punt d'inflexió ha arribat al descans. Només dos punts ha anotat el Coll al tercer quart, per 18 de les vermell-i-negres. Així doncs, la UESC ha conclòs de forma immillorable la temporada, celebrant l'ascens oficial i completant un curs de somni. El tècnic de l'equip santcugatenc, Enrique Rodríguez, celebra l'èxit assolit i en destaca el treball.

Enrique Rodríguez

És un premi al treball de la temporada. Hem fet un bon treball durant 30 jornades, ho hem vist en aquest partit.


Malgrat que l'objectiu ja està acomplert, la competició no s'atura i el cap de setmana que ve la UESC jugarà l'anada de les semifinals de la fase final de Segona Catalana. Ho farà com a local, però no al pav 1, sinó a l'Escola Europa per la disputa de l'Estatal de voleibol infantil. El rival, el líder del grup 3, el Basket Almeda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.