El Mira-sol femení guanya el darrer partit davant el tercer classificat de la lliga


  • Comparteix:

El CB Mira-sol acaba la competició sumant la seva onzena victòria consecutiva

El CB Mira-sol acaba la competició sumant la seva onzena victòria consecutiva

El CB Mira-sol femení guanya (61-49) davant l'Escola del Carme B el darrer partit de la temporada al grup 7 de Tercera Catalana. Les mirasolenques finalitzen la competició en segona posició per sota de el Les Franqueses.

El CB Mira-sol femení acaba la temporada sumant la seva 11a victòria consecutiva. Les d'Arnau Brunet, després de veure com el Les Franqueses guanyava el Can Parellada, sabien que, independentment del resultat del darrer partit de la competició, ja tenien assegurada la segona plaça.
Les mirasolenques han estat molt encertades en defensa i això els ha permès encistellar i, alhora, mantenir les distàncies amb les seves rivals. L'Escola del Carme B ha anat per darrera el marcador i ha intentat assolir la intensitat de les rivals, tot i que no ha aconseguit superar-les. S'ha arribat a la mitja part amb un resultat favorable al Mira-sol (36-23).

A la repersa les visitants han sortit molt motivades i han anat retallant les distàncies tímidament. Les locals no han abaixat la guàrdia i, tot i haver comès petits errors en la línia ofensiva, ha seguit lluitant per mantenir l'avantatge que els assegurés la victòria. El darrer període ha servit a les noies d'Arnau Brunet per confirmar el seu triomf i acabar la competició al grup 7 de Tercera Catalana amb una victòria més a la butxaca.

El tècnic del conjunt femení del Mira-sol, Arnau Brunet, afirma acabar la competició amb un partit de molt alt nivell.

Arnau Brunet

Acabem amb un partit de molt alt nivell. Penso que el nivell de joc que hem mostrat avui no es veu normalment en lligues amateurs com la nostra.


El Mira-sol es manté a l'espera del veredicte final de la Federació Catalana de Bàsquet per saber si, finalment, podrà pujar de categoria o es mantindrà en l'actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.