El CB Mira-sol femení juga la promoció d'ascens a Segona Catalana


  • Comparteix:

El CB Mira-sol ha fet una gran temporada

El CB Mira-sol ha fet una gran temporada

El conjunt femení del CB Mira-sol juga la promoció d'ascens a Segona Catalana després de la decisió presa per la Federació Catalana de Bàsquet, que dóna la possibilitat d'ascendir als segons classificats de Tercera Catalana. El rival de les taronges en la primera eliminatòria d'aquest cap de setmana és el CB Sant Antoni Poble Sec i es veuran les cares dissabte

El CB Mira-sol femení haurà de jugar dos partits aquest cap de setmana davant el Sant Antoni Poble Sec. Els dos conjunts es veuran les cares en un primer enfrontament aquest dissabte a Sant Cugat, i diumenge, les mirasolenques visitaran la pista del conjunt barceloní. La promoció d'ascens, però, no té en aquests moments una estructura determinada. Segons han assegurat fonts de la federació, els diferents equips estan a l'espera de conèixer com es desenvoluparà aquesta fase d'ascens. L'únic que està confirmat, tant per la federació com pel responsable de l'àrea de comunicació del CB Mira-sol, Javier Martínez, és que aquest dissabte i diumenge les taronges hauran de jugar enfront del Sant Antoni.

El CB Sant Antoni Poble Sec serà un rival difícil per les noies d'Arnau Brunet perquè s'ha mostrat molt fort durant tota la temporada en el grup 2 de Tercera Catalana, guanyant 23 duels dels 28 que ha disputat. La pista exterior del Sant Antoni es pot presentar com un possible handicap per les taronges en el partit de tornada. Encara que el Sant Antoni Poble Sec és un dels millors conjunts de Tercera Catalana, el tècnic del CB Mira-sol femení, Arnau Brunet, confia en l'equip.

Arnau Brunet

Arribem amb molta força. Hem guanyat a les terceres. Tenen moltes ganes, molta convicció i el més important és que segueixin així en els pròxims partits.


El CB Mira-sol, a més, té un altre problema sobre la taula, i és que el partit amb el Sant Antoni aquest dissabte coincideix amb la celebració del Campionat d'Espanya infantil de voleibol que s'està disputant a les instal·lacions de la Rambla del Celler. El matx es jugarà a l'Escola Thau a partir de dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.