Els entrenadors de la UESC es formaran sota la tutela de Joan González


  • Comparteix:

Joan Gonzàlez, nou Coordinador de Formació del club / Font: UESC

Joan Gonzàlez, nou Coordinador de Formació del club / Font: UESC

Joan González, tècnic amb àmplia experiència en el bàsquet català i actual entrenador del cadet 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat, passarà a ocupar el càrrec de Coordinador de Formació del club i dirigirà també l'àrea masculina Cadet i Júnior. Amb la incorporació de González en aquesta funció el club santcugatenc cerca potenciar la qualitat dels entrenadors, dotant-los, segons el nou Coordinador de Formació, 'd’un entorn adient per poder realitzar la seva tasca amb els jugadors'.

Després d'anunciar el comiat de David Lizano al capdavant del primer equip masculí del club i proclamar Xavi Dorio com el nou Coordinador de l'Àrea Femenina, la nova directiva de la UESC segueix adaptant l'estructura del club a la nova orientació esportiva. El tercer pas ha estat posar al capdavant de l'àrea de Formació Joan González per tal de reforçar la vessant formativa de l'entitat vermell-i-negra. En aquest sentit, el director tècnic del club, Sergi Sánchez, opina que amb aquesta nova àrea de formació 'facilitarem als entrenadors les eines per seguir creixent i aprenent en la seva professió'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.