El CB Mira-sol té 15 punts d'avanatge a la tornada de quarts de Preferent sub 21


  • Comparteix:

El sub 21 del CB Mira-sol, a per la final a quatre

El sub 21 del CB Mira-sol, a per la final a quatre

El sub 21 del CB Mira-sol es classificarà per a la final a quatre de Preferent si pot retenir l'avantatge de 15 punts que duu de l'anada dels quarts de final, en què va superar el Laietà per 64 a 79. Els mirasolencs van certificar la seva superioritat al primer partit, malgrat que l'entrenador de l'equip, Jordi Bargalló, afirma que l'eliminatòria no està tancada ni de bon tros. El partit entre CB Mira-sol i Laietà serà aquest diumenge a dos quarts de vuit al pav 1 de la Rambla del Celler.

Jordi Bargalló és un entrenador amb gran experiència en el món del bàsquet, i segurament és per aquest motiu que sap que els 15 punts d'avantatge amb els quals els seus jugadors comencen la tornada de quarts de final no són suficients per donar per superada la sèrie. El partit d'anada va ser a camp neutral, i és que els barcelonins no van poder competir en la seva instal·lació habitual pel mal temps. Malgrat tot, l'entrenador del CB Mira-sol avisa que cal mantenir la mateixa actitud amb el segon partit i seguir gaudint de partits d'alt nivell.

Jordi Bargalló

No està del tot fet, crec que els jugadors no sortiran relaxats. L'objectiu segueix sent el mateix, anar a gaudir i a jugar.


En cas de superar el tràmit, els mirasolencs prendran part, en la seva primera temporada com a sub 21, de la final a quatre de la categoria Preferent, o el que és el mateix, competir pel títol de campió de Catalunya de sub 21. Serà el dissabte 2 de juny quan es disputaran les dues semifinals, al matí, i la final, a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.