La UESC venç el Basket Almeda i tindrà 13 punts de marge a la tornada


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (69-56) el Basket Almeda en el partit d'anada de semifinals de Segona Catalana. Les santcugatenques assoleixen així 13 punts de marge de cara a la tornada, que es disputarà el cap de setmana que ve a Cornellà. Les noies d'Enrique Rodríguez han superat la intensitat i agressivitat de les visitants i provaran de mantenir la diferència per ser a la final de Segona Catalana.

La UESC ha començat de forma immillorable la seva trajectòria a les semifinals de Segona Catalana. Les noies d'Enrique Rodríguez, que no han notat el fet de jugar a l'Escola Europa, han començat el partit aprofitant els espais que han generat les jugades d'estratègia, i això, juntament amb la qualitat individual d'Elena Bueno, ha donat una primera distància a les vermell-i-negres. La UESC ha seguit ben col·locada, tensa en defensa i suportant l'agressivitat rival, que ha donat mostres de la seva gran intensitat. De fet, aquesta rauxa ha fet que les de Cornellà hagin pogut ajustar el resultat, i a la mitja part la UESC només dominava per cinc punts (35-30). A la segona meitat el cansament ha pres les dues plantilles, i l'encert de cara al llançament exterior a disminuït. Les santcugatenques han seguit treballant dur i han tornat a eixamplar distàncies fins arribar als 13 punts del final del partit, que garanteix certa tranquil·litat a la tornada per a les d'Enrique Rodríguez. El tècnic de les vermell-i-negres ressalta el fet que l'Almeda no pugui anotar fàcil, així com lloa el treball tàctic dels rivals.

Enrique Rodríguez

Tàcticament Javi Torralba treballa molt bé les situacions interiors, i això fa que et precipitis. Això és el que no podem permetre.


El cap de setmana que ve es resoldrà l'eliminatòria, que dona un bitllet per la final de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.