El CB Mira-sol masculí sub 21 cau en el primer partit de la final a quatre a Sitges


  • Comparteix:

Imatge del CB Mira-sol sub 21

Imatge del CB Mira-sol sub 21

El CB Mira-sol sub 21 masculí perd (56-53) davant el CB Sitges en les semifinals de la final a quatre del Campionat de Catalunya i acomiada d'aquesta manera la temporada. El conjunt mirasolenc ha anat a remolc des de l'inici, però en els instants finals ha aconseguit posar-se un punt per davant. Malauradament per als interessos del conjunt taronja els últims atacs han estat desencertats i els amfitrions s'han endut el triomf.

El Club Bàsquet Mira-sol s'ha quedat a un pas de la final del Campionat de Catalunya després de caure per només tres punts a les semifinals. Els mirasolencs sabien que si volien ser a la final havien de superar l'equip amfitrió, el Sitges, i tot i el mal inici a punt han estat d'aconseguir-ho. Els nervis inicials s'han apoderat del conjunt taronja que ha vist com els locals agafaven un avantatge màxim de 12 punts. Amb el pas dels minuts el CB Mira-sol s'ha anat consolidant a la pista i poc a poc han anat escurçant distàncies fins a posar-se un punt per davant quan quedaven pocs instants per al final. Quan semblava que la dinàmica mirasolenca podia certificar la remuntada, les imprecisions en les passades han provocat que el conjunt del Garraf sentenciés l'enfrontament pel bàndol local.

El tècnic del CB Mira-sol sub 21, Jordi Bargalló, es mostra satisfet pel joc del seu equip i destaca el fet d'haver jugat amb molts jugadors júniors.

Jordi Bargalló

Guanyar és l'objectiu, però per guanyar s'ha de jugar. Hem aconseguit gaudir i hem aconseguit un nivell bastant bo amb molts jugadors júniors.



El CB Mira-sol sub 21 es va classificar per a la final a quatre després de ser segon del grup 1 i eliminar a doble partit el Laietà a quarts de final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.