La UESC femenina supera l'Almeda i disputarà la final de Segona Catalana


  • Comparteix:

La UESC femenina disputarà la final de Segona Catalana

La UESC femenina disputarà la final de Segona Catalana

La UESC femenina s'ha classificat per disputar la final de Segona Catalana, tot i perdre a la pista de l'Almeda (75-63) després d'una pròrroga. Les santcugatenques han fet valer els 13 punts d'avantatge del partit d'anada per superar les de Cornellà en el còmput global.

La UESC ha passat una autèntica prova de foc per accedir a la final de Segona Catalana en un pavelló ple de gom a gom com el de l'Almeda. Una pressió ambiental molt forta que ha fet que l'equip local tingués una empenta extra de la seva afició. Les santcugatenques han sortit molt fortes i aviat han pres avantatge en el marcador tancant el primer quart 14-20. El segon quart ha estat més igualtat amb final dominat per les locals. A la segona part, festival de triples de les de Cornellà que ha tingut una màxima diferència de 20 punts. Finalment les d'Enrique Rodríguez han anotat dos punts al final del matx mitjançant Elena Bueno que ha deixat el 71 a 58. Amb aquest marcador la pròrroga estava servida.

En aquest període extra les vermell-i-negres s'han defensat i han acabat perdent 75 a 63, però no ha estat suficient per superar els 13 punts de marge de l'anada aconseguit per les santcugatenques. L'entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat, Enrique Rodríguez, apunta al treball i a la concentració com els motius d'haver pogut acabar passant.

Enrique Rodríguez

Li podem dir sort, treball o concentració. L'equip es precipitava, però quan faltaven dos o tres minuts han donat un pas endavant.


D'aquesta manera la UESC s'ha classificat per a la final que es disputarà a Olot aquest diumenge a les dotze del migdia contra el Reus Deportiu B, un horari que la Federació Catalana de Basquetbol ha confirmat a Cugat.cat. Rodríguez prediu un partit molt diferent al disputat contra l'Almeda.

Enrique Rodríguez

És el premi al treball de la temporada. El partit d'Olot no tindrà res a veure amb aquest, és un altre perfil d'equip, s'adapta més a les nostres característiques.


En cas de triomf, la UESC acabarà amb una temporada de somni. Ascens a Primera Catalana i campiona de Catalunya de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.