La Diada del Bàsquet i la UESC ompliran Sant Cugat d'esport aquesta jornada


  • Comparteix:

El júnior 1 de la UESC serà protagonista aquest cap de setmana / Font: Uesc.cat

El júnior 1 de la UESC serà protagonista aquest cap de setmana / Font: Uesc.cat

La 12a Diada de Bàsquet, organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), i la 1a Festa del Bàsquet i Tennis Taula de la UESC ompliran Sant Cugat d'esport durant tota la jornada de dissabte. Al diumenge serà el torn del 7è Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat, que reunirà diferents equips catalans d'edat preinfantil tant en categoria masculina com en femenina.

Si Sant Cugat és una ciutat amb una clara vessant multiesportiva, aquest cap de setmana el bàsquet passarà per davant de les altres disciplines. Hi ha tres esdeveniments que reuniran centenars de participants entorn del cèrcol.

L'acte que donarà el tret de sortida al cap de setmana basquetbolístic serà la 12a Diada del Bàsquet, organitzada per l'OMET. Enguany prop de 400 alumnes estan convocats a la ZEM de la Rambla del Celler en una cita que començarà a les nou del matí i que acabarà a les dues de la tarda, i que servirà per donar per tancada la temporada escolar 2012/13 pel que fa el bàsquet. Una màster class a les categories benjamí i aleví i un concurs per a escoles que constarà de tres estacions seran les dues principals novetats d'enguany.

A la tarda el relleu el recollirà la UESC, que estrenarà la Festa del Bàsquet i el Tennis Taula. L'esport solidari iniciarà aquest esdeveniment a les cinc de la tarda, amb l'assistència d'un grup de persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Vallès Oriental, que podran practicar tant bàsquet com tennis taula al costat de membres de la Unió Esportiva Sant Cugat. Aquesta iniciativa es troba emmarcada dins el programa de l'entitat 'Tots Podem'. Tot seguit, el júnior A masculí jugarà contra el 100x100 Basket Olost, conjunt de Preferent A, i la jornada es tancarà amb un sopar de germanor i un torneig de 3x3 nocturn, que s'allargarà fins l'una de la matinada.

El cap de setmana es completarà diumenge amb el 7è Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat, que reunirà conjunts preinfantils catalans i amb el qual es posarà punt final a un intens cap de setmana basquetbolístic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.