Marc Guillem (UESC): 'Part important de l'equip té molta il·lusió per seguir'


  • Comparteix:

Marc Guillem a la banqueta del Sant Josep / Font: David Grau

Marc Guillem a la banqueta del Sant Josep / Font: David Grau

El nou entrenador del sènior masculí de la UESC, Marc Guillem, ha dit, en declaracions a Cugat.cat, que es preveuen canvis per reajustar el nou projecte alhora que reconeix que part important de l'equip té il·lusió per continuar. Guillem assegura que el seu equip reflectirà les inquietuts de club i dels jugadors, una aposta per la formació i la competició.

El primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat es troba en ple procés de construcció tot pensant en la temporada que ve. El nou tècnic, que ha tingut la primera presa de contacte amb els jugadors, no ha volgut avançar res sobre les possibles altes i baixes i assegura que s'haurà de veure en els pròxims dies com encaixen les inquituds d'uns i altres en el nou projecte.

Marc Guillem

Hi ha molt bona predisposició perquè se senten protagonistes del projecte. Lògicament hi haurà canvis. Ara és època de parlar per veure com queda la plantilla.


Preguntat per com serà la UESC que ell dirigirà a Copa Catalunya, Guillem diu que serà un equip que 'reflectirà les inquituds del club i dels jugadors per la formació i la competició'.

Marc Guillem torna a la UESC, després de la seva marxa la temporada 2010-2011, seduït pel projecte i per l'equip d'entrenadors que en formen part. Guillem assegura que 'era difícil dir no a la proposta de la UESC'.


Marc Guillem

Torno pel gran equip d'entrenadors i perquè és una proposta en què coincidim en molts punts de vista.


El tècnic de la UESC afirma que encara no es poden platejar metes per al curs que ve. Segons Guillem caldrà veure com acaba la temporada la categoria per 'plantejar-se els objectius'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.