El CB Mira-sol femení es juga ser el primer reserva per ser a Segona Catalana


  • Comparteix:

El CB Mira-sol femení encara somia amb l'ascens

El CB Mira-sol femení encara somia amb l'ascens

El CB Mira-sol femení disputa l'última eliminatòria de la temporada contra la Unió Bàsquet Llefià, amb anada i tornada aquest cap de setmana. Les mirasolenques es juguen situar-se a l'onzena plaça de la llista d'equips de Barcelona que poden ascendir a Segona Catalana, tenint en compte que els 10 primers ja han pujat. El triomf pot assegurar l'ascens en cas de renúncia d'algun conjunt amb lloc a Segona Catalana, una situació que la Federació Catalana de Basquetbol ha titllat de 'probable'.

Després de caure a la segona eliminatòria d'ascens a Segona Catalana contra el SESE B, el CB Mira-sol està esprement totes les opcions que li resten per ascendir de categoria, una classificació històrica per a una entitat que fa només dues temporades que compta amb un primer equip femení. Després que la Federació Catalana de Basquetbol hagi dictat que ascendeixen de forma matemàtica 10 equips barcelonins de Tercera Catalana, o el que és el mateix, els vuit líders i els dos millors segons, les mirasolenques haurien certificat l'ascens directe en cas de superar el SESE B.

Ara, en l'eliminatòria contra la UB Llefià hi ha en joc l'onzena i la dotzenaa plaça, posicions que donen lloc a Segona Catalana, ascens que obtindrien sempre i quan hi hagués alguna renúncia. Segons ha pogut saber Cugat.cat, aquest tipus de situacions es poden donar amb facilitat. És per tot això que el directiu del CB Mira-sol, Javier Martínez, emfatitza la importància de l'eliminatòria.

Javier Martínez

Per nosaltres seria molt important, és crucial aquesta eliminatòria. Tot això passa per tenir bon resultat al pav 1.


L'anada d'aquesta sèrie, que enfrontarà el segon del grup 7 de Tercera Catalana, el CB Mira-sol, al segon del grup 5, el Llefià, començarà aquest dissabte a dos quarts de cinc al pav 1 de la Rambla del Celler. La tornada serà diumenge a dos quarts de vuit a Badalona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.