El femení de la UESC venç el Reus B i guanya el títol de Segona Catalana


  • Comparteix:

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat es proclama campió de Segona Catalana després de vèncer el Reus Deportiu B (73-71) a la final disputada a Olot. Les noies d'Enrique Rodríguez han sabut sobreposar-se a les baixes i al bon inici de les reusenques per, després d'una pròrroga, certificar la bona temporada de l'ascens a Primera Catalana amb el títol de millor equip de la categoria.

El matx que s'ha pogut veure al Pavelló Municipal d'Esports d'Olot ha estat digne d'una final entre els dos millors equips de la Segona Catalana. El partit ha començat amb domini reusenc que ha estat molt encertat sobretot en el tir exterior i amb molta intensitat en el seu joc. Però poc a poc les vermell-i-negres han igualat les forces tot i arribar al descans set punts per sota (32-39). En el tercer quart la reacció ha arribat de manera total i el conjunt santcugatenc ha igualat el marcador, convertint-se el partit en un intercanvi de cistelles que ha provocat que tant el tercer període (50-50) com el quart (65-65) acabessin en igualada i s'arribés a la pròrroga. En el temps extra les noies d'Enrique Rodríguez han estat més encertades i s'han acabat imposant per dos punts (73-71), esclatant d'alegria al final del partit per la victòria i el títol aconseguit de campiones de Segona Catalana.

El tècnic del femení de la Unió Esportiva Sant Cugat, Enrique Rodríguez, destaca el treball de les seves jugadores durant tota la temporada, que han anat cremant etapes i assolint les fites marcades.

Enrique Rodríguez

Teníem un objectiu i a mesura que hem anat guanyant partits hem marcat fites més difícils. Amb el treball i una mica de sort, que s'ha de treballar, ho hem aconseguit.


Rodríguez decidirà en els propers dies si continua la propera temporada al capdavant del femení de la Unió Esportiva Sant Cugat a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.