Jordi Bargalló serà el primer entrenador del nou QBàsquet Sant Cugat


  • Comparteix:

Bargalló serà l'entrenador de la primera plantilla del QBàsquet Sant Cugat

Bargalló serà l'entrenador de la primera plantilla del QBàsquet Sant Cugat

Jordi Bargalló serà l'entrenador de la primera plantilla del nou QBàsquet Sant Cugat. L'entrenador, que dirigia l'equip sub 21del fins ara CB Mira-sol, substituirà Jordi Pigem al capdavant del conjunt de Tercera Catalana.

Jordi Bargalló serà el primer propietari de la banqueta del QBàsquet Sant Cugat. El tècnic dirigirà una plantilla que encara no està del tot definida, però que estarà formada, en bona part, per jugadors joves que la temporada anterior militaven a l'equip sub 21del fins ara CB Mira-sol, entrenat pel mateix Bargalló. El nou entrenador del QBàsquet Sant Cugat, Jordi Bargalló, explica la seva confiança en la base del club.

Jordi Bargalló

La idea és confiar en els jugadors joves. És un moment per presentar un nou repte per a ells en una categoria sènior.


Després de les dues temporades on Jordi Pigem ha estat al capdavant de la plantilla a Tercera Catalana, l'equip ha crescut en el seu rendiment. En el primer curs, la plantilla taronja va quedar a la meitat de la taula i en aquesta última temporada, el conjunt mirasolenc ha assolit la quarta plaça del grup 4 de Tercera Catalana. Tot i aquesta clara progressió, Bargalló creu que és massa aviat per parlar d'objectius per a la temporada vinent.

Jordi Bargalló

Amb jugadors joves és una incògnita, però la idea és que segueixin progressant en el seu nivell. És una mica compicat parlar d'objectius a aquestes alçades.


Bargalló assegura que la seva manera de treballar anirà lligada a la voluntat i les ganes de fer bàsquet dels seus jugadors. El tècnic té una visió del bàsquet on l'entrenador no ha d'influir massa a l'esportista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.