La Unió Esportiva Sant Cugat tornarà a tenir segon equip masculí


  • Comparteix:

Quatre jugadors del júnior A de la UESC / Font: UESC

Quatre jugadors del júnior A de la UESC / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) comptarà amb un segon equip masculí de cara a la temporada 2013-14. Després de tres temporades sense un sènior B, el club ha anunciat a Cugat.cat que 10 jugadors formaran un conjunt per donar continuïtat als joves del planter, abans d'un possible salt al primer equip. La UESC B jugarà a Segona Catalana i estarà dirigit pel segon entrenador del sènior A, Dani Zamora.

A la temporada 2010-11 la UESC cedia al CB Mira-sol la plaça que tenia el seu segon equip a Segona Catalana. Així doncs, el pas entre el planter de l'entitat santcugatenca i el primer equip passava a ser des del júnior de segon any, una distància que l'entitat ha volgut reduir. I és que el nou sènior B, que ja està pràcticament tancat amb 10 jugadors, estarà format per quatre membres del júnior A d'aquesta temporada i sis jugadors més, provinents de fora del club. Dos d'ells, de fet, han militat al CB Mira-sol enguany, Nacho Mayol i Eduard Ortega. Amb aquesta plantilla, el director tècnic de la UESC, Sergi Sánchez, explica els objectius de l'equip.

Sergi Sánchez

L'objectiu és bàsicament formatiu. Hi haurà dos jugadors que aportaran experiència, però cal garantir la sortida als jugadors júnior. L'objectiu és mantenir la categoria.


El sènior B s'ha creat amb una finalitat concreta, i no és altra que, tal com afirma Sánchez, donar més recorregut als jugadors del planter.

Sergi Sánchez

És un equip configurat per les necessitats dels jugadors júnior, que allarguin la seva carrera al club.


El club també s'ha plantejat la idea de formar un segon equip femení. Ara bé, primer caldrà definir el futur del sènior A per tal de poder pensar en un segon equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.