Marta Ollé entrenarà el nou QBàsquet Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Les noies del QBàsquet tindran un canvi a la banqueta

Les noies del QBàsquet tindran un canvi a la banqueta

Marta Ollé substituirà Arnau Brunet al capdavant del QBàsquet Sant Cugat femení la temporada vinent. La decisió ha estat presa per la nova direcció tècnica encapçalada per Jaume Rovira. Ollé ha entrenat diferents equips de base com la UESC i el Lima-Horta i el Sènior del SESE a Segona Catalana. El conjunt santcugatenc està pendent encara de saber si l'any vinent jugarà a Tercera o Segona Catalana.

Marta Ollé ha estat escollida la substituta d'Arnau Brunet a la banqueta del conjunt femení del que ja és el QBàsquet Sant Cugat, abans Club Bàsquet Mira-sol. Brunet ha acabat la temporada deixant el seu equip segon classificat del grup 7 de Tercera Catalana, i per renúncies les santcugatenques tenen dret a jugar la temporada que ve a Segona Catalana. Per fer-ho, el club hauria de garantir dos equips de base femenins. Malgrat tot això, el nou director tècnic del club santcugatenc, Jaume Rovira, considera que havien de fer un pas endavant de cara al futur i que per això han decidit prescindir de Brunet.

Jaume Rovira

Vaig fer un seguiment del primer equip i vaig observar unes qüestions que em van fer pensar que s'havia de donar un salt de qualitat.



Rovira ha trobat el canvi en una tècnica que només ha entrenat un cop en categoria sènior i ho va fer al SESE de Segona Catalana. Ollé també ha dirigit equips cadets del Lima-Horta i de la Unió Esportiva Sant Cugat. La nova entrenadora del QBàsquet Mira-sol, Marta Ollé, creu que és un repte per a ella dirigir un sènior i que l'objectiu és millorar el que s'ha fet fins el moment.

Marta Ollé

Esperem millorar esportivament. És un repte per a mi dirigir un Sènior tot i haver-ho fet un cop. Normalment he entrenat a cadets.


Ollé compta, en principi, amb totes les jugadores de l'actual plantilla amb les quals les està coneixent en els entrenaments duts a terme des de dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.