La selecció espanyola sub 19 amb Itziar Llobet continua amb pas ferm a l'Europeu

Nou triomf de la selecció espanyola sub 19 amb Llobet / Font: FIBA

La selecció espanyola sub 19 de bàsquet, amb Itziar Llobet a les seves files, guanya el segon partit de l'Europeu davant Eslovàquia (62-52) i s'assegura l'accés a la segona fase. El combinat espanyol jugarà aquest dissabte un partit de tràmit contra Grècia a un quart de nou del vespre.

Espanya ha guanyat els dos partits de l'Europeu davant Polònia i Eslovàquia i ara espera el tercer rival, Grècia. El combinat espanyol ha derrotat els dos rivals amb molta autoritat. En el darrer partit, disputat aquest divendres, Llobet ha jugat sis minuts en la victòria de la selecció estatal.