Germán Simón és el nou tècnic de la UESC femenina de Primera Catalana


  • Comparteix:

Germán Simón amb el seu antic equip, el JET Terrassa / Font: Basketvalles

Germán Simón amb el seu antic equip, el JET Terrassa / Font: Basketvalles

Germán Simón es converteix en el nou entrenador de la UESC femenina de bàsquet a Primera Catalana per la propera temporada. Simón, de 34 anys, arriba del JET de Terrassa B on ha aconseguit la permanència amb el conjunt egarenc i amb una experiència de més de 10 anys en el món del bàsquet.

La UESC femenina ja té nou entrenador per a la propera campanya. Germán Simón serà l'encarregat de dirigir l'equip a Primera Catalana. Simón arriba al club santcugatenc després ser el tècnic de la Joventut Esportiva Terrassa B femenina on en dos anys ha aconseguit que l'equip pugi a Primera Catalana i quedi campió de Catalunya a Segona, el mateix cas de la UESC aquesta temporada. El nou entrenador de la UESC té clar que el seu equip ha de tenir una alta intensitat defensiva per aconseguir el primer objectiu, la permanència.

Germán Simón

Vull un equip molt agressiu en defensa i sortir ràpid al contraatac.


Simón té una àmplia experiència al món del bàsquet català després de quatre anys com a director tècnic del Bàsquet Club Martorell, dirigir el sènior femení a Segona Catalana i el primer equip masculí a Segona Catalana del club del Baix Llobregat. El nou inquilí de la banqueta vermell-i-negra es descriu com un entrenador molt impulsiu i que demana molt a les seves jugadores.

Germán Simón

Sóc un entrenador molt exigent. Construeixo els equips des de la defensa.


Simón tancarà la plantilla a finals d'aquesta setmana amb les últimes incorporacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.