La selecció espanyola sub 20 ja és a semifinals després de guanyar Rússia

La selecció espanyola celebra el pas a semifinals de l'Europeu / Font: Feb.es

La selecció espanyola sub 20, amb la santcugatenca Itziar Llobet a les seves files, s'ha classificat per a les semifinals de l'Europeu, que es disputa a Turquia, després de vèncer (78-45) Rússia. La santcugatenca, que no ha format part del cinc inicial, ha contribuït en la victòria de la selecció espanyola amb quatre punts.

Matx que ha arrencat amb una gran igualat entre Espanya i Rússia i amb un gran duel entre l'espanyola Ndour i la russa Tihkonenko sota cistella. Al final del primer quart les d'Anna Caula han aconseguit manar (18-16) per dos punts en el marcador. Al segon quart però, un parcial de 7 a 0 ha fet que Llobet i les seves companyes hagin ampliat l'avantatge fins arribar al descans amb un 11 punts de diferència (37-26). A la represa, la línia del segon quart ha continuat i la selecció espanyola ha arribat als 10 últims minuts amb 15 punts de diferència (54-39). En el darrer quart les de Caula han tancat el partit amb un parcial de 12 a 0. Al final victòria clara d'Espanya (78-45). El rival a semifinals serà l'amfitriona, Turquia, que ha guanyat (61-42) Eslovàquia.