Cinc jugadores noves per al projecte de la UESC femenina 2013-14


  • Comparteix:

Germán Simón i tres jugadores venen de la JET / Font: Basketvalles

Germán Simón i tres jugadores venen de la JET / Font: Basketvalles

Alicia Hidalgo, Isa López, Ingrid Pastor, Tamara Herrero i Marta Carreño són, de moment, les incorporacions per a la Unió Esportiva Sant Cugat femenina de cara a la nova temporada. Als cinc fitxatges se sumen cinc jugadores que van aconseguir l'ascens a Primera Catalana la temporada passada. El tècnic que dirigirà l'equip també s'estrenarà a la banqueta vermell-i-negra i serà Germán Simón.

El nou tècnic de la UESC portarà tres jugadores que ja van militar la temporada passada amb ell a Primera Catalana. Es tracta d'Alicia Hidalgo, Ingrid Pastor i Tamara Herrero que l'any passat militaven sota les ordres de Simón al Sènior B de la Joventut Esportiva Terrassa. Marta Carreño ve del Can Parellada de Tercera Catalana, però també va estar a les ordres del nou tècnic vermell-i-negre a l'equip terrassenc. L'última incorporació fins el moment és la d'Isa López, del Cerdanyola B, que també estava a la categoria que jugarà enguany la UESC. Les cinc jugadores que segueixen a l'entitat vermell-i-negra són Anna Volart, Maite Cuesta, Marina Llonch, Aleyda Llobet i Cristina López.

El nou tècnic vermell-i-negre, Germán Simón, destaca que a més d'intentar guanyar l'objectiu de l'equip és fer un joc atractiu per al públic.

Germán Simón

Les qualitats tècniques i tàctiques d'aquest equip ens permetran fer una bàsquet alegre. No serà de 40 punts tot i que serà el que ens deixin fer.





La plantilla de la UESC femenina encara no està tancada i el club busca una jugadora exterior i una altra d'interior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.