L'aler del Molins, Anna Alegre, jugarà a la UESC la temporada vinent


  • Comparteix:

Anna Alegre s'incorpora a les files de la UESC per la temporada vinent

Anna Alegre s'incorpora a les files de la UESC per la temporada vinent

La jugadora provinent del CE Molins de Rei Anna Alegre s'incopora a les files de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) per la temporada 2013/14. Alegre, que havia coincidit amb l'actual entrenador de l'equip santcugatenc, Germán Simón, al Club Bàsquet Martorell durant sis temporades, reforçarà la posició d'aler.

Després de jugar a les files del CE Molins de Rei durant les dues darreres temporades, Anna Alegre s'incorpora a la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de cara la propera campanya. Alegre va començar a formar-se al planter del Club de Bàsquet Castellbisbal i l'actual tècnic de la UESC, Germán Simón, la va fitxar quan entrenava el cadet del Club de Bàsquet Martorell. Alegre va jugar-hi durant sis temporades i va competir les dues següents lluint la samarreta del Club de Bàsquet Molins. Després que Simón hagi agafat les regnes de la UESC femenina, el nou tècnic no ha dubtat en incorporar Alegre a l'equip.

El tècnic de la UESC, Germán Simón, creu que Alegre és una jugadora d'idees clares i completa.

Germán Simón

És una jugadora que a nivell ofensiu té les coses molt clares. A nivell defensiu treballa molt bé el concepte d'atenció que demano als meus equips.


Tot i que el sènior femení del Club de Bàsquet Molins jugarà la propera temporada a Primera Catalana, Alegre ha decidit fitxar per la UESC per competir en la mateixa categoria amb el club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.