La UESC venç a la pista de la Salle Reus en la primera visita de la temporada

Jordi Pons i companyia superen la Salle Reus a domicili

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) debuta a domicili amb triomf a la pista de la Salle Reus (58-65). Els santcugatencs sumen dues victòries en els dos partits que han disputat al grup 2 de Copa Catalunya. Malgrat que els dos primers rivals han mostrat oposicions molt diferents, els vermell-i-negres han treballat per endur-se victòries ajustades. La proper jornada els de Marc Guillem tornen al pav 1 de la Rambla del Celler per rebre el Grup Barna.

La UESC s'ha adaptat a un partit completament diferent respecte el de la primera jornada, i ha estat capaç de treure un triomf d'una de les pistes més complicades de Copa Catalunya. El bon treball defensiu, la 'feina bruta' segons ha descrit el tècnic Marc Guillem, ha fet possible que els referents dels locals no anotessin amb facilitat i, de fet, Pablo Avilés i Javi Paricio no han pogut desplegar el seu potencial, minvant les opcions d'anotar del Reus. Amb un principi molt travat, al segon període els vermell-i-negres han adquirit una avantatge que els visitants han capgirat abans del descans. En el tercer quart els jugadors de la UESC han sortit amb més empenta, situació que s'ha traduït en el marcador amb fins a nou punts de marge per als visitants. Ara bé, al principi del darrer quart els reusencs han augmentat el nivell defensiu, s'han mostrat agressius i han retallat distàncies. Els de Marc Guillem han posat serenitat al joc i al final han pogut administrar la renda aconseguida fins al final. Guillem valora la reacció del seu equip tenint en compte el joc del rival.

Marc Guillem

El Reus és molt dur en el rebot i en defensa, ens ha costat molt córrer. Ha estat un dia de molta feina bruta, de molt rebot.

Els vermell-i-negres sumen dues victòries en els dos primers partits de temporada. La propera setmana canvien l'horari habitual del pav 1, jugant diumenge a tres quarts de set de la tarda contra el Grup Barna.