El CB Parets supera el Qbasket femení en el debut a Segona Catalana

Equip femení del Qbasket Sant Cugat / Font: Qbasket  Sant Cugat

Equip femení del Qbasket Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat cau en el seu debut a Segona Catalana contra el CB Parets (79-60) malgrat obtenir bones sensacions. L'entrenadora de les santcugatenques, Marta Ollé, ha assegurat que el fet de ser vuit jugadores ha pesat com un factor determinant en el partit. Ha estat en el segon quart quan les paretanes han protagonitzat un contundent parcial que ha resolt el partit.

El debut no ha estat el somiat, però les sensacions obtingudes són positives. El rival de la primera jornada del Qbasket Sant Cugat és, a priori, un dels candidats a ser a la part alta de la classificació tenint en compte que la passada temporada va ser quart en la mateixa categoria. I malgrat aquesta condició, les santcugatenques han plantat cara durant tres períodes però no ho han pogut fer en el segon, moment en què les locals han sentenciat amb un parcial de 30 a 12 en només 10 minuts. Les d'Ollé havien perdut de només tres punts en el primer quart, i al tercer i al quart període han estat les de Sant Cugat les que han vençut en el parcial. Els pocs efectius del Qbasket ha minvat les opcions de ser lluitant pel partit, situació que ha considerat clau l'entrenadora del Qbasket. Marta Ollé destaca el treball fet per les jugadores i les bones sensacions, tot i la derrota.

Marta Ollé

L'equip ha demostrat que pot estar en aquesta categoria i les sensacions són molt bones.

Les santcugatenques jugaran la setmana vinent el seu primer partit com a locals rebent l'AE Minguella.