La UESC supera el CB Prat en el retorn a Primera Catalana


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) torna a Primera Catalana amb victòria. Les santcugatenques han superat (58-49) el CB Prat al pav 1 de la Rambla del Celler en el primer partit de Germán Simón al capdavant de l'equip vermell-i-negre. Jugadores de la temporada passada com Anna Vulart i noves incorporacions com Marta Carreño han unit forces per assolir el triomf en el debut d'aquesta temporada.

Malgrat que l'equip pratenc no té el potencial de la temporada passada, en què va ser un dels conjunts més forts de la categoria, la UESC s'estrenava com a recent ascendit amb moltes novetats en la plantilla i encara en procés de conjunció de totes les jugadores. Aquesta condició l'ha notat l'equip de Germán Simón en els primers compassos del matx. Tot i imprimir un ritme ràpid en el joc, la circulació de pilota era imprecisa, amb algunes errades i amb molt ús del tir exterior, des d'on les de Sant Cugat no han estat encertades. El Prat tampoc ha estat precís de cara a cistella, i les anotacions s'han mogut en parcials molt baixos. Les visitants han anat assolint un marge d'entre quatre i sis punts que han mantingut fins al descans (23-29), i a la mitja part Simón ha sabut prémer la tecla adequada per canviar el rumb de l'enfrontament. La UESC ha sortit molt més intensa, protagonitzant els millors minuts del matx i fent un contundent parcial a favor que l'ha posat per davant de manera relativament còmode. Anna Vulart ha estat clau imprimint un ritme veloç i vertical, amb bon joc sense pilota d'interiors com Marta Carreño, que ha fet molt mal dins la pintura. Una millor circulació ha permès les de Simón prendre la iniciativa al matx, i malgrat que les pratenques han optat per una defensa zonal que en un principi ha estat efectiva, la UESC ha mantingut la seriositat de la segona meitat fins al final per endur-se el partit. Simón es mostra satisfet amb el treball del seu equip.

Germán Simón

Estic molt content amb el treball que s'ha fet davant un rival complicat.


La UESC emula així l'inici de la temporada 2011-12, l'altre curs en què les santcugatenques han estat a Primera Catalana, vencent a la primera jornada. Ara bé, les de Simón faran bé de no confiar-se, i és que el precedent diu que a les cinc següents jornades després de l'estrena es van encadenar cinc derrotes. Per tant, la UESC haurà de seguir treballant per superar el següent compromís, dissabte que ve a la pista del CB Esparraguera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.