La UESC presenta els 22 equips de l'entitat posant èmfasi en els valors


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) reforça els seus valors en el tret de sortida oficial de la temporada. La presidenta de l'entitat, Mònica Mateu, ha recordat durant la presentació dels equips la 'il·lusió, l'esforç i la confiança' que ha de fer crèixer el club vermell-i-negre. A l'esdeveniment ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director del CAR, Joan Fontseré, i el vicepresident de la Federació Catalana de Basquetbol, Josep Nadal. La presentació s'ha aturat per fer un minut de silenci pel corredor mort a la Mitja Marató.

Una exhibició de freestyle a càrrec de la botiga de bàsquet 'Skills' ha escalfat motors en un acte en què els 250 jugadors de la Unió Esportiva Sant Cugat han desfilat davant un pav 3 de la Rambla del Celler ple de gom a gom. Cada un dels 22 equips que formen l'entitat s'ha col·locat sobre la pista omplint el pav 3 de color vermell-i-negre. El club ha fet entrega dels Premis Valors 2013. Sara Pou, el cadet 3 masculí, Sara Buetas, Sergio Clemente, Àlex Gamero i Míriam Palacios s'han endut els guardons en bàsquet. En tennis taula, Noel Arina ha guanyat el premi, que ha tingut una menció especial per a l'expresident Valentí Feixas. I és que aquesta ha estat la primera presentació en què la posada de llarg l'han fet la secció de bàsquet i de tennis taula alhora. La presidenta del club, Mònica Mateu, ha posat l'èmfasi del seu discurs en els valors.

Mònica Mateu

Estem molt contents de continuar premiant aquests valors, aquest club té cada vegada més reptes i té una funció social per als joves.


Durant la presentació s'ha fet un minut de silenci per la mort d'un corredor a la Mitja Marató. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat el valor de l'esport a la ciutat tot i lamentar la trista notícia esdevinguda al matí

Mercè Conesa

Mobilitza molta ciutadania, i malgrat que avui és un dia de dol per a l'esport santcugatenc, també cal reconèixer l'esforç dels clubs de la ciutat.


A l'acte també s'han presentat els títols aconseguits la temporada passada, trofeus que Mateu ha ofert a la ciutat entregant-los a Mercè Conesa. La festa no ha pogut ser completa amb la derrota del primer equip masculí contra el Grup Barna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.