El Cerdanyola B, descendit de Primera Catalana, rep el Qbasket femení


  • Comparteix:

El femení del Qbasket cerca la segona victòria / Font: Marc Gené

El femení del Qbasket cerca la segona victòria / Font: Marc Gené

El Qbasket Sant Cugat femení té aquest dissabte un dels desplaçaments més complicats de la temporada a la pista del CB Cerdanyola B. Les santcugatenques sumen el mateix balanç que les rivals, un triomf i una derrota, però s'enfronten a un recent descendit de Primera Catalana. Les de Marta Ollé, nouvingudes a Segona Catalana, provaran de superar les de Cerdanyola a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Un sol punt de distància va servir la jornada passada perquè el Qbasket Sant Cugat femení sumés la seva primera victòria de la història de l'entitat a Segona Catalana. El Minguella va caure al pav 1 de la Rambla del Celler, i amb aquest resultat les d'Ollé van igualar la derrota obtinguda a la primera jornada a la pista del CB Parets. Ara bé, la visita d'aquest cap de setmana és encara més complicada d'assumir. La pista d'un dels clubs més importants del bàsquet femení català, la del CB Cerdanyola, serà l'escenari on el Qbasket lluitarà per obtenir el segon triomf. Això sí, en un enfrontament de dos equips amb orígens ben diferents. L'equip cerdanyolenc prové de Primera Catalana, mentre que les de Marta Ollé acaben d'ascendir i es troben treballant en l'adaptació en la categoria i en l'adequació de totes les seves peces. Un dels primers reptes del Qbasket en la seva recent estrenada trajectòria a Segona Catalana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.