L'imbatut QBasket aspira allargar la ratxa de victòries contra el Canovelles


  • Comparteix:

El QBasket rep el Canovelles al pav 1 de la Rambla del Celler / Font: Qbasket Sant Cugat

El QBasket rep el Canovelles al pav 1 de la Rambla del Celler / Font: Qbasket Sant Cugat

El QBasket Sant Cugat rep el Canovelles en la 4a jornada del grup 2 de Tercera Catalana i aspira a allargar l'inici impol·lut que ha protagonitzat en els tres primers partits de lliga. Els santcugatencs busquen ampliar la ratxa victoriosa contra un Canovelles que encara no sap què és guanyar.

El QBasket Sant Cugat ha començat la lliga amb molta força i duu tres jornades sense conèixer la derrota. El Canovelles, per la seva banda, ha encetat el curs de manera totalment oposada als santcugatencs i ha perdut els tres primers partits de la temporada. A més de les victòries, l'equip està oferint un bon nivell de joc i s'ha imposat amb facilitat als tres rivals amb els quals ha jugat, el Parets, l'Ametlla i el Les Franqueses, on la diferència mínima ha estat de 16 punts. El tècnic santcugatenc, Jordi Bargalló, explica que l'equip està amb ganes i motivat.

Jordi Bargalló

No tinc cap referència, però ens interessa fer el nostre joc. Estem amb ganes i jugant amb intensitat.


El partit entre els santcugatencs i els canovellis es disputa al pav1 de la Rambla del Celler, diumenge a dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.