El Qbasket arrasa el Canovelles i se situa segon sense haver cedit cap partit


  • Comparteix:

El sènior del Qbasket es manté invicte a la lliga / Font: Marc Gené

El sènior del Qbasket es manté invicte a la lliga / Font: Marc Gené

El Qbasket Sant Cugat continua amb pas ferm en aquest inici de temporada. Els de Jordi Bargalló han sumat la quarta victòria en quatre partits en derrotar el Canovelles (78-46). El conjunt santcugatenc no ha cedit ni una jornada i se situa en el grup capdavanter del grup 2 de Tercera Categoria, juntament amb Regina Carmeli i Llinars, amb ple de victòries.



El masculí del Qbasket es troba en segon lloc a la classificació per darrera de Regina Carmeli i per davant de Llinars, tots tres equips amb tots els partits guanyats.

Fins ara, els rivals de l'equip santcugatenc han estat conjunts de la part mitja baixa de la classificació. El pròxim partit, però, els de Bargalló visitaran el Palau de Plegamans, sisè classificat amb dues victòries i dues derrotes, l'adversari més complicat en el que portem de lliga, atenet als resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.