El cadet de la UESC aspira a l'ascens per enfrontar-se a Barça i Penya


  • Comparteix:

Els santcugatencs han començat la temporada de forma espectacular

Els santcugatencs han començat la temporada de forma espectacular

El cadet de la Unió Esportiva Sant Cugat de bàsquet manté una trajectòria impecable en les quatre jornades disputades en el grup 2 de Preferent. El nois de Joan González s'han mostrat intractables en la que és la màxima categoria del bàsquet català i són líders del seu grup per ascendir al grup 1.

Cornellà, Vilafranca, Vilanova i Girona han estat les víctimes d'un conjunt vermell-i-negre que ha començat amb pas ferm la temporada. Tret de la primera jornada, en què van guanyar de tres punts el Cornellà, la resta de partits han estat molt superiors als seus rivals guanyant amb avantatges de fins a 53 punts a Vilafranca. Tot i aquest bon inici, el seu tècnic, Joan González, creu que encara tenen moltes coses a millorar i espera poder arribar a competir contra Barça o Penya.

Joan González

Feia set anys que el cadet no estava a Preferent, és una fornada de jugadors molt interesants. Si pugem, poder jugar contra Barça o Penya, encara que perdis contra ells és molt motivant.


El següent partit és aquest dissabte a les quatre de la tarda contra el SESE barceloní, en un grup en què encara han de veure's les cares contra Lleida i Tarragona. El primer classificat ascendeix directament al grup 1, i segon i tercer disputen una eliminatòria a partit únic contra penúltim i avantpenúltim del grup 1 en què figuren conjunts com el Barça, la Penya i l'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.